Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

PBE 07/04 Nowe skiny!

Googlus

Rekomendowane odpowiedzi

Budowniczy
Opublikowano

Nie zbyt rozumiemy te chromy na luciana jeszcze ok zmienia mu kolor tego białego kaftanika ale np na takiego twitcha jak to ma działać że zamiast zielonego szczura będzie pomarańczowy x_O.

Opublikowano

Fiddle taki średni, Jayce trochę kojarzy mi się z Tokyo Ghoul, Ziggs - ładna animacja skilli, do tego ta broda, trochę przerażający "skrzat" :p Grzyby u Teemo trochę przypominają krzak >.>

Opublikowano

Jaycem i Fiddlem to mnie zmietli. Zilean też miazga, a Ziggs ... must buy. Zmiany dość ciekawe, tylko ten Chrome mnie odrzuca z tą ceną. 

ezgif-com-effects.gif

Opublikowano

BOZE BOZE BOZE TEN JAJCU!!! Gdybym miał żetony bym selnał wytwornego i tego bajował przepięęęęgnosć!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Opublikowano

Pakiety chroma - zbędny bajer, ale jak kto lubi.

Co do nowych skórek - coraz droższe wydają skiny. :P Większość 1350rp, a i tak nie wyglądają moim zdaniem powalająco. 

A poppy nadal wygląda średnio. Grzybki Teemo na plusie. :3

Opublikowano

Nie zbyt rozumiemy te chromy na luciana jeszcze ok zmienia mu kolor tego białego kaftanika ale np na takiego twitcha jak to ma działać że zamiast zielonego szczura będzie pomarańczowy x_O.

No ale przynajmniej mamy nowe skiny do zaca : D

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...